Front page sportS Thropy Bass 2 Full screen

Front page sportS Thropy Bass 2 Full screen

Postby Pitchblack » Thu Oct 03, 2013 3:11 pm

Hello all, ik downloaded the installer for FPS TB2 and i'm finally able to run this game after a lot of fruitless attempts!!!!

Great!!!

But 1 question remains, is there anyway i can run it in fullscreen?

Alt-Enter does not work.....
Pitchblack
Noob
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 03, 2013 3:05 pm
Location: UT
Gender: Not Specified

Re: Front page sportS Thropy Bass 2 Full screen

Postby Collector » Thu Oct 03, 2013 3:17 pm

You could try using compatibility mode to run it in 640x480 resolution.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10818
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland

Re: Front page sportS Thropy Bass 2 Full screen

Postby Pitchblack » Thu Oct 03, 2013 3:33 pm

Collector wrote:You could try using compatibility mode to run it in 640x480 resolution.


Thanks for the fast reply, i tried your suggestion but then the taskbar is in the way which makes the game unplayable.... :cry:
Pitchblack
Noob
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 03, 2013 3:05 pm
Location: UT
Gender: Not Specified

Re: Front page sportS Thropy Bass 2 Full screen

Postby Collector » Thu Oct 03, 2013 4:10 pm

I have just tested this and it works for me. Make sure that you are only setting screen resolution and nothing else.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10818
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland

Re: Front page sportS Thropy Bass 2 Full screen

Postby Pitchblack » Thu Oct 03, 2013 4:27 pm

Sorry, i forgot to mention i'm running the freaking windows 8....

The taskbar stays in the game, it also doesn't help i have a wide screen :(

Thanks for your effort none the less, you also run windows 8?

You run it in compatability mode @ 640 x 480?
Pitchblack
Noob
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 03, 2013 3:05 pm
Location: UT
Gender: Not Specified

Re: Front page sportS Thropy Bass 2 Full screen

Postby Collector » Thu Oct 03, 2013 4:42 pm

No, I have Win7. I have it set to run in a window. It is the kind of thing that I run while doing other things, like waiting on an upload, etc. It might be a DirectX issue. I can't say about Win8, but Vista/Win7 have both DirectX 9 and DirectX 10 or 11 because 10 and 11 are not backwards compatible. Try updating the DirectX 9c

http://www.microsoft.com/download/en/de ... g=en&id=35
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10818
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland

Re: Front page sportS Thropy Bass 2 Full screen

Postby Pitchblack » Thu Oct 03, 2013 4:48 pm

Aha, im on another pc now running Windows 7, its better but i still have that taskbar annoying me, ill try the DirectX solution, thanks again!
Pitchblack
Noob
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 03, 2013 3:05 pm
Location: UT
Gender: Not Specified

Re: Front page sportS Thropy Bass 2 Full screen

Postby Collector » Thu Oct 03, 2013 4:57 pm

You can set the Taskbar to auto hide.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10818
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland


Return to The Dynamix Games

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron