A-10 Silent Thunder speed issues

A-10 Silent Thunder speed issues

Postby theadley91 » Fri Oct 26, 2012 10:56 pm

I am trying to run Silent Thunder on Windows Vista and I have the patch, but every time I start a campaign or do anything in-game, everything seems to go way too fast. The mission ends within seconds and the plane flies insanely fast. It's as if it was fast forwarded. Any suggestions?
theadley91
Noob
 
Posts: 7
Joined: Fri Oct 26, 2012 10:50 pm
Location: Texas
Gender: Male

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby Collector » Sat Oct 27, 2012 12:12 am

Did you try installing it with the new installer from here?
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10817
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby theadley91 » Sat Oct 27, 2012 3:08 pm

Sorry, meant to say I used the installer from here, not the patch. I have also tried running the program in compatibility mode and disabling visual themes and scaling, as I had read on another forum that had worked for someone else for another game, but still no luck.
theadley91
Noob
 
Posts: 7
Joined: Fri Oct 26, 2012 10:50 pm
Location: Texas
Gender: Male

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby Collector » Sat Oct 27, 2012 3:31 pm

This is the first that anyone has reported this issue. Off hand I am n9ot sure what may be going on. Run the diagnostic and post the results here as an attachment.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10817
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby theadley91 » Sat Oct 27, 2012 3:33 pm

Any issues with this installer can be reported on the Sierra Help
Pages Forum:

http://sierrahelp.com/forums/


If requested, please include the following information:


A-10 II - Silent Thunder

diagnostic information:
theadley91
Noob
 
Posts: 7
Joined: Fri Oct 26, 2012 10:50 pm
Location: Texas
Gender: Male

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby Collector » Sat Oct 27, 2012 6:44 pm

Please attach the log file, not just paste the contents.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10817
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby theadley91 » Thu Nov 01, 2012 10:27 pm

Not sure how exactly to do that, I'm not too big on this stuff. Would you mind providing instructions? Thanks
theadley91
Noob
 
Posts: 7
Joined: Fri Oct 26, 2012 10:50 pm
Location: Texas
Gender: Male

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby Collector » Fri Nov 02, 2012 11:33 pm

Use the full editor and click the "Upload attachment" tab. Use that to upload the logfile.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10817
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby theadley91 » Sun Nov 04, 2012 12:12 am

Where can I find the full editor? I only see the diagnostic tool
theadley91
Noob
 
Posts: 7
Joined: Fri Oct 26, 2012 10:50 pm
Location: Texas
Gender: Male

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby Collector » Sun Nov 04, 2012 2:18 am

Not in the game's folder. On these forums. Either click the "Post Reply" button or if you have clicked the "Quick Reply" button, click the Full Editor" button.
Reply.png


On the resulting page, below the area where you enter you message, click the "Upload attachment" tab.
Attach.png


Click the "Browse" button and navigate to the log file and click the "Add the file" button. When you submit your post, it will have the log as an attachment.

Sorry if this seems like too much, but any issue that I may have to invest some time and effort into, it is a pain to keep looking up posts to be able to refer to the log when I need to.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10817
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby theadley91 » Sun Nov 04, 2012 6:20 pm

Thank you! Sorry about that. I think i got it now. I really appreciate your help.
Attachments
diagnostic_log.txt
(5 KiB) Downloaded 294 times
theadley91
Noob
 
Posts: 7
Joined: Fri Oct 26, 2012 10:50 pm
Location: Texas
Gender: Male

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby Collector » Sun Nov 04, 2012 10:10 pm

You seem to not be missing anything. The compatibility patch must have installed properly or the game would not have even started. I used your configuration and the game still ran normally for me. Try right clicking on the shortcut and choose "Run as administrator".
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10817
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby theadley91 » Sun Nov 11, 2012 7:05 pm

The plane speed is fixed now, but the mission still progresses too fast. I can't even reach a target and it says mission failed. I will attach the diagnostic again just in case, but maybe that's not part of the problem. Thanks for the help!
Attachments
diagnostic_log.txt
(5.03 KiB) Downloaded 295 times
theadley91
Noob
 
Posts: 7
Joined: Fri Oct 26, 2012 10:50 pm
Location: Texas
Gender: Male

Re: A-10 Silent Thunder speed issues

Postby Collector » Mon Nov 12, 2012 1:04 am

I am still not seeing anything to explain the difference, outside of the fact that you have Vista instead of 7. I really doubt that that could explain it. Also, UAC should not be a factor since you installed it in your Documents folder. I am not having issues on my quad core i7, so I doubt that it is a multi-threading issue, by try starting the game, but before do anything, bring up the task manager and go to the "Processes" tab. Right click on every process named "A10" and uncheck all listed cores but the same one, and only one, fro each process.

If this does not work, you could try updating your DirectX, http://www.microsoft.com/downloads/deta ... lang=en%0A and or your graphics card drivers.
01000010 01111001 01110100 01100101 00100000 01101101 01100101 00100001

Image
User avatar
Collector
Grand Poobah
 
Posts: 10817
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:57 am
Location: Sierraland


Return to The Dynamix Games

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest